Jennifer Lexmond

“Persoonlijke ontwikkeling en groei vormen de rode draad in mijn leven. Mijn leven kenmerkt zich door laagje voor laagje bewuster te worden van wie ik nu werkelijk ben, door te leren luisteren naar mijn gevoel en intuïtie en me te ontdoen van negatieve overtuigingen, patronen en blokkades. Dit maakt dan ook dat ik een grote passie en diep respect heb ontwikkeld voor het lichaamswerk.”

Jennifer werkte een aantal jaren binnen de gespecialiseerde kinderopvang. Toen zij zelf moeder werd groeide de fascinatie voor het ouderschap, lichaamswerk en hechting en besloot ze haar kennis te verdiepen en te verbreden. Zij studeerde pedagogiek en heeft zich gedurende deze opleiding gespecialiseerd in preventie en ouderschap en werkte als pedagoog in de opvoedingsondersteuning en ouderschapsbegeleiding. Jennifer bleef zoeken naar de diepere verbinding en antwoorden op de theoretische perspectieven van ouderschapsbegeleiding en volgde in 2018 de opleiding tot holistisch kindercoach aan De Regenboog Academy waar zij de sleutel vond in het holistisch werken en holistisch opvoeden.

Sinds 2020 is zij eigenaresse van haar eigen praktijk waarin zij werkt als holistisch therapeutisch coach voor kinderen, ouders en volwassenen. Zij verzorgt cursussen kindermassage, trainingen en workshops voor ouders rondom holistisch opvoeden. Sinds 2020 is Jennifer tevens verbonden als docent aan De Regenboog Academy.

“Het lichaamswerk heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik ervaar het als wonderlijk om keer op keer te ervaren wat een liefdevolle aanraking doet, hoeveel effect een massage heeft en hoe ouders met deze handvatten in staat zijn de band met hun kind te versterken. Het is mijn missie als docent om jou in contact te brengen met jouw gevoel en intuïtie door middel van lichaamswerk. Op die manier zul je in staat zijn om ouders te inspireren en te begeleiden, om de verbinding met zichzelf en met hun kind te versterken.“
Mijn leerplein