Nicole Lamper

"Tegenwoordig leidt mijn hart mijn hoofd, en dat is wel eens anders geweest. Mijn zelfgecreëerde overtuigingen en beperkingen hebben mij lang verhinderd voluit en vanuit vrijheid te leven. Tot ik de juiste coach tegenkwam, die mij verder leerde kijken dan naar wat mijn hoofd me ingaf en met mij verkende wat mijn hart en ziel nu eigenlijk werkelijk wilden ervaren.

Ik ben dankbaar voor alle kronkels op mijn levenspad, omdat ze me enorm verrijkt hebben. En graag deel ik deze levenservaring met jou, om je op je eigen, unieke pad verder te laten lopen. Ik leef en werk vanuit een holistische kijk op gezondheid, regulier en complementair vormen een perfecte aanvulling op elkaar, daarom is mijn gereedschapskistje gevuld met zowel westerse als oosterse tools en technieken.

Mijn werkwijze weerspiegelt wie ik ben: puur, warm en intuïtief. Hoofd en hart verbindend, een mix van levenswijsheid en humor. Zonder oordeel verdiep ik me in jou en je vraagstukken. Ik werk praktisch, doelgericht en waar nodig confronterend."
Mijn leerplein