Podcasts

Meditatie Verbinding

Afgelopen weekend heb ik de collectieve angst en paniek heel duidelijk gevoeld. We kunnen er niet meer omheen. Ook al is het niet direct mijn angst die ik voel, het is wel aanwezig. Ik voel een diep medeleven voor alle mensen, ouderen, zieken, ondernemers en bedrijven die last ondervinden van de invloed die het Coronavirus heeft op ons land en een grote verantwoordelijkheid om hier wat mee te doen.
Kijk ook naar wat jij kunt doen om een bijdrage te leveren, om de tijd van angst en paniek te keren.

Natuurlijk weet ik wel dat ik de wereld niet in mijn eentje kan redden en ik kan wel positiviteit leveren aan de wereld en anderen vragen dit ook te doen. Daarom heb ik een een meditatie geschreven.

Mediteer voor een zuivere energie op aarde, draag bij aan de reset die nu nodig is! Luister of kijk de meditatie om een bijdrage te kunnen leveren aan het behoud van de juiste frequentie voor de aarde en zijn bewoners.

Ik hoop dat we zo samen de wereld toch weer een beetje positiviteit mee kunnen geven.

Luister hieronder naar de meditatie

Duur: 15 minuten

 

 


Meditatie Liefde

Liefde voor jezelf, de essentie en niet altijd even makkelijk. In deze mediatie vraag ik je aandacht en tijd te schenken aan de liefde voor jezelf ❤️

Duur: 13 minuten

 


Aromatherapie als hulpbron in strijd tegen bacteriën en onrust

Aromatherapie is een prachtige ondersteuning voor diverse klachten. Anne Marie van Bilsen legt uit hoe je aromatherapie als hulpbron kan inzetten. Luister hieronder de podcast:

Duur: 12 minuten

 

 


Boek bespreking

De boeken; “Gevoelige kinderen, wat kun je voor ze doen” en “Opvoeden in deze tijd, handvatten voor ouders” worden door Anne Marie van Bilsen uitgebreid besproken. Liever de video bekijken? Klik dan hier: https://youtu.be/OPGYVJsp4Us 

Duur: 24 minuten

 

 

 

Mijn leerplein