Teddy Tuinebreijer

Hallo mijn naam is Teddy Tuinebreijer en ik ben docent bij de Regenboog Academy. Ik doe dit met heel veel liefde en plezier.

Naast het werken bij de Regenboog Academy ben ik ook werkende op een antroposofisch kinderdagverblijf genaamd Olles Huis in Den Haag. Ik werk daar 4 dagen in de week op de buiten schoolse opvang (BSO) met kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar oud.

Daarnaast heb ik binnen Olles Huis ook mijn eigen vrije peuter speelklas opgericht. De vrije peuter speelklas heb ik 2 ochtenden in de week. Hier komen kinderen spelen en leren met de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar oud.

Vanaf jongs af aan voelde ik al dat mijn passie en liefde uitgaat naar het werken met kinderen. Na dit een aantal jaar met veel liefde en passie gedaan te hebben, voelde ik van binnen dat het tijd was voor de volgende stap. Een stuk verdieping op het gebied van het werken met kinderen. Zo is de Regenboog Academy op mijn pad gekomen.

Na het afronden van de opleiding aan de Regenboog Academy, werd ik uitgenodigd om het team te komen versterken. Deze prachtige uitnodiging heb ik dan ook met beide armen ontvangen en aangenomen.

Mijn interesse gaat uit naar het stuk lichaamswerk en het werken met de oliën. Vanuit de antroposofie wordt er gewerkt met de filosofie dat jij als kind mag worden wie je bent, en deze leerweg mag doorlopen met hoofd, hart en hand. Dit stuk wil ik dan ook graag doorgeven aan andere mensen. Zodat een ieder kan ervaren hoe het is om alles wat je tegen komt in het leven, te voelen met hoofd, hart en hand. Om uiteindelijk te worden wie jij bent!

Ik hoop dit mee te kunnen geven aan de studenten van de Regenboog Academy. Om met liefde, geduld en warmte te worden wie jij bent.

Spreuk:
Wij willen flinken mensen zijn,
Wij willen helder denken,
Wij willen allen met warm hart,
Aan ieder liefde schenken.
Wij willen werken met veel moed,
Wij willen worden,

Wijs, Warm, Goed!
Mijn leerplein