Thuis studeren

De Regenboog Academy voor iedereen die liever thuis studeert
Als je kiest voor e-Learning (thuisstudie), dan bereid je de lessen in je eigen tempo voor en studeer je op de momenten die het beste bij jou passen. Je volgt de opleiding online, via het leerplein van de Academy. Op het digitale leerplein vind je de meest actuele lesstof en de speciaal voor deze opleidingsvorm ontwikkelde opdrachten. Kortom; in de online leeromgeving tref je alle informatie aan die je nodig hebt om de opleidingen geheel zelfstandig te kunnen volgen.

Meerdere startmomenten en flexibiliteit
Het grote voordeel van e-Learning opleidingen is dat je zelf kunt bepalen wanneer je start en welke tijden jij het meest effectief bent om te leren. Dankzij onze modulaire aanpak kun je een planning op maat maken bij specifieke situaties. In de praktijk blijkt dat juist deze flexibiliteit van groot belang is.

Een optie; persoonlijke begeleiding door een praktijkdocent uit het vak
Voor de grotere e-learning opleidingen is het mogelijk om naast de duidelijke stof uit het leerplein ook contact te hebben met een docent. Heb je vragen of behoefte aan verduidelijking van de lesstof, dan neem je contact op met jouw docent.

Wat heb je nodig
Om deel te kunnen nemen op het leerplein dien je in het bezit te zijn van een PC of laptop, tablet of mobiel. Je ziet, studeren kun je vanaf iedere locatie waar je een internetverbinding hebt. Heb je de lessen gedownload dan kun je zelfs zonder internetverbinding aan de slag.

Liever leren vanaf papier?
Ook dat is mogelijk voor de grotere opleidingen, geef dit aan bij het inschrijven en wij sturen een papieren versie van de door jou gekozen opleiding naar je toe.

Toelatingseisen
Minimaal mbo werk-/denkniveau

Mijn leerplein